Autori



Ruffian

Serban

AMD Fusion Media Explorer, un now browser

Etichete:

AMD ne surpinde prin lansarea versiunii beta a unui browser 3D, pe care compania producatoare de cipuri l-a numit Fusion Media Explorer.

Despre browserul nou creat, AMD sustine ca a fost dezvoltat pentru usurarea procesului de sharing a fisierelor multimedia stocate pe PC, pentru navigarea prin albumele audio si video si pentru distribuirea acestora catre retelele si site-urile de social networking.

AMD a integrat mai multe site-uri in browserul sau (printre care se numara si binecunoscutele YouTube si Facebook). Astfel, utilizatorii browserului nu trebuie decat sa selecteze fisierele video, audio sau imaginile din interfata 3D si sa le aduca pe site-urile prestabilite.

De asemenea, fisierele video stocate local pot fi rulate printr-un player multimedia intern, in timp ce un motor de cautare permite cautarea in fisierele stocate.

Toate aceste informatii au fost facute publice de catre Casey Gotcher, director de marketing la AMD, intr-un post pe blogul companiei. De asemenea, browserul a fost creat pentru a demonstra capabilitatile multimedia detinute de PC-urile bazate pe platforma AMD, se arata in declaratiile lui Gotcher.

AMD nu a declarat inca daca varianta finala a browserului va functiona pe computere cu cipuri de la concurenta, insa, se pare ca software-ul functioneaza pe sistemele de operare Windows Vista si Windows 7, dar nu este compatibil cu Windows XP


Download: AICI

Sursa: HIT.ro





1 comentarii:
gravatar
HoTSteel spunea...
19 aprilie 2009 la 19:52  

eee daca incep cu magarii ii bat.. chiar nu suporta XP. Vrea Vista atunci sa astepte.. eu nu trec pe un sistem de operare ca Vista.

Trimiteți un comentariu

Ads