Autori



Ruffian

Serban

iPhone 3.0 BETA allready hacked

Etichete:

Incredibil dar adevarat. Un crack pentru sistemul de operare 3.0 aflat inca in forma beta a fost postat pe QuickPWNblog. Se pare ca acest crack permite ca iPhone-ul sa poata utiliza aplicatii software neoficial.



Crack-ul este realizarea celebrului hacker rus “Vortex”.

Iata ce spune, ironic, acesta pe blogul personal: “Aceasta este o lansare neoficiala si nu este creata de iPhone Dev Team. Stiu ca sunt dezvoltatori iPhone care vor sa upgradeze la iPhone 3.0, iPod Touch 3.0 sau iPhone 3G 3.0, dar deasemenea vor sa ramana si in libertate”.

Totusi se pare ca acest crack are multe bug-uri, utilizatorii fiind sfatuiti sa fie precauti. Echipa iPhone Dev Team, responsabila pentru cele mai multe crack-uri lansate pentru versiunile anterioare ale sistemelor de operare iPhone nu sustine acest crack atat pentru ca sunt aspecte nerezolvate ale software-ului cat si pentru ca este inca vorba de o varianta beta a iPhone 3.0.
“Este o prostie sa te joci cu Apple intr-o perioada beta cand relativ putini oameni sunt dispusi sa foloseasca software-ul”, afirma iPhone Dev Team pe blogul echipei.

Sursa: HIT.ro




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ads