Autori



Ruffian

Serban

Nokia announced the first 3D display Handset

Etichete:

In cadrul evenimentului Nokia World organizat pe 2 si 3 septembrie la Stuttgart, producatorul finlandez a prezentat mai multe noutati, dar si cateva surprize.

Printre acestea se numara si prezentarea primului prototip Nokia cu display 3D. Prototipul a fost construit pe platforma unui Nokia N810, desi nu acesta ar fi modelul care s-ar folosi daca Nokia s-ar hotari sa lanseze in viitor un telefon cu display 3D.



Telefonul reda continut normal pe un display cu efecte 3D ce pot fi vazute fara a fi nevoie de ochelari speciali. Nokia a construit prototipul pentru a demonstra ca dispune de tehnologia necesara lansarii unui astfel de gadget, insa nu a fost precizata vreo data de lansare pentru acesta.

Lansarea unui astfel de produs depinde in intregime de cerintele pietei, spun cei de la Nokia, si nici nu se poate aprecia deocamdata cand ar fi un moment perfect potrivit pentru o astfel de lansare.

In ultima vreme, pe langa "explozia" de filme 3D din cinematografe, au inceput sa apara tot felul de gadgeturi precum monitoare, proiectoare sau aparate foto cu abilitati 3D, fie ca e vorba despre redarea filmelor facute in acest format sau de continut normal redat in 3D.

Era o chestiune de timp pana cand "febra" 3D sa cuprinda si telefoanele mobile. Pe piata asiatica exista deja terminale cu astfel de abilitati, dar Nokia este primul mare producator european care se inscrie pe linia acestor tendinte si prezinta un astfel de produs.

Sursa: HIT.ro




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ads