Autori



Ruffian

Serban

Ciolanul in Romania

Etichete:



Pe zi ce trece vedem mai multe scandaluri legate de sfera politica (care mai degraba e un patrat cu colturi mltan100.blogspot.com) din Romania. Ca e domnul Presedinte, ca e Geoana, mai noi si Crin Antonescu, de Becali nu mai vorbim, toti se bat pentru binele acestei tari. Da, asa este, binele acestei tari sunt chiar insasi domnii din Parlament, sau cel putin asa se considera ei. Marea problema este ca fiecaruia dintre acesti domni le trece prin vene sangele comunist, mentalitatea de a nu fi competitiv, mentalitatea de a dicta, intr-un fel sau in altul, atunci cand ajung intr-o pozitie de conducere.
Din pacate Romanul asa cum este el, un prost fudul, crede si mai rau, voteaza tot prostul in Parlament. Parlamentul Romaniei este o adunatura, un fel de ciorba de burta expirata si lasata la soare pe timp de vara 1 saptamana. Tinerii cu capul pe umeri (avem destui din-astia), scoliti pe afara, cu doctorate, MBA-uri etc. n-au absolut nici o sansa sa intre si sa schimbe ceva in bine in Ronamia.
Certurile parlamentarilor in fata micilor ecrane e un mare bullshit. Acolo (in Parlament), cu usile inchise toti este prieteni, amici, tovarasi si alte sinonime de genul. Fiecare are propriile afaceri, mai mult sau mai putin cunoscute, care printr-o coincidenta uimitoare intr-un tarziu se observa ca sunt tot afaceri cu statul (vezi bechtel, petrom, flota, tigareta I+II, ridzi, matusa tamara, mineriadele s.a.m.d.).

Prin neprezentarea la VOT, atunci cand va este cerut sa va exercitati acest drept, nu se rezolva absolut NIMIC. Ba mai mult, aceste personaje vor ramane pentru muuuult timp la conducerea acestei tari.
Rolul acestui post nu este iluminarea caii alegerii unui anumit partid politic, ci sa va faca sa ganditi dincolo de aparente. Sa va intrebati intotdeauna:

Oare?
Asa ca pe 22 Noiembrie va invit sa participati in numar cat mai mare la alegerile Prezidentiale, folositi-va acest drept contitutional !!! Si tineti minte, cei care nu se duc la vot NU au ce comenta pe urma.



1 comentarii:
gravatar
HoTSteel spunea...
11 noiembrie 2009 la 20:00  

Pai si pe cine sa votam frate? Daca noi consideram ca nu avem pe cine vota, de ce sa mai mergem? Sunt de parere ca trebuie sa mearga la vot cei ce considera ca au gasit o persoana printre candidati ce ii poate reprezenta cel mai bine.

Trimiteți un comentariu

Ads