Autori



Ruffian

Serban

Nokia N920 urmasul lui N900?

Etichete:

Nokia N920 va fi succesorul lui N900, si, dupa cum se observa si intr-o prima imagine-spion aparuta recent pe Internet, ar putea fi un gadget full touch, renuntand la tastatura reala culisanta full QWERTY.

Nu se poate spune inca cu exactitate daca in imaginea alaturata se afla chiar un prototip pentru urmatorul N920, sau un telefon chinezesc care incearca sa capitalizeze de pe urma asemanarii cu N900, dar a fost destul pentru a realimenta zvonurile, si asa greu de stapanit, despre viitorul N920.



Acestea spun ca N920 va avea un ecran tactil capacitiv de 4.13 inci, cu abilitati multi-touch, procesorul va fi un ARM cortex A8 la 600MHz, va avea o memorie interna de 32 GB, iar sistemul de operare va fi Maemo 6.

Tableta va beneficia de conectivitate GSM, HSPA, Wi-Fi, GPS si Bluetooth. N-ar putea lipsi din lista nici mufa audio de 3.5 mm si un slot pentru card microSD. Camera foto, va ramane cel mai probabil neschimbata fata de N900, adica una de 5MP.

Peste sistemul de operare Maemo, varianta 5, sau chiar 6, daca va fi lansata pana atunci, va fi adaugata o interfata orientata catre retelele de socializare online. Interfata va avea mult mai multe modalitati de control a aplicatiilor in modul portrait, fata de modelul N900 la care aproape toate acestea apar in modul landscape.

O lansare oficiala a lui N920 este preconizata pentru prima jumatate a lui 2010.

Sursa: HIT.ro




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ads