Autori



Ruffian

Serban

Cosmote a ajuns la 6 milioane

Etichete:

Cosmote a anuntat depasirea pragului de 6.000.000 de clienti in Romania, ceea ce reprezinta o dublare a numarului de utilizatori in mai putin de un an si jumatate. In 2008, Cosmote si-a mentinut pozitia de lider pe segmentul de noi achizitii de clienti, cu o cota de piata pe acest domeniu de 48% si a inregistrat peste 2.2 milioane de noi utilizatori. In plus, de la lansarea optiunii de portabilitate si pana in prezent, Cosmote este compania cu cele mai mari numeroase solicitari.




"Cosmote a depasit pragul de 6.000.000 de clienti in timp record datorita eforturilor noastre constante de a extinde si imbunatati acoperirea retelei, datorita produselor relevante lansate si a extinderii acoperirii retelei de vanzari. De la lansarea sa oficiala in Romania, Cosmote a inovat constant piata de telecom, in beneficiul consumatorilor. In numele intregii echipe, doresc sa multumesc fiecaruia dintre cei 6.000.000 de clienti pentru increderea acordata”, a declarat Stefanos Theocharopoulos, CEO Cosmote Romania.

Pentru 2009, Cosmote si-a propus sa se concentreze atat pe imbunatatirea serviciilor cat si pe atragerea de noi utilizatori. In plus, compania doreste sa lanseze servicii cat mai inovatoare si atractive pentru toate categoriile, prepaid, postpaid si corporate.

Sursa: HIT.ro




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ads