Autori



Ruffian

Serban

Dell Workstation with 192 GB of RAM

Etichete:

Cunoscuta companie Dell tocmai a lansat cateva noi modele de statii de lucru, adresate profesionistilor si care se pot lauda cu o configuratie “extrema” sa-i spunem asa. Toate sistemele din seria “Precision” sunt construite pe baza arhitecturii Nehalem si numara acum trei membri.



Modelul T3500 pleaca de la pretul de 999 de dolari si va avea pana la 24 de GB de memorie RAM, modelul imediat superior, T5550 pleaca de la pretul de 1620 de dolari, va putea avea pana la 72 de GB de memorie RAM si 2 socketuri pentru processor.
Cel mai performant model, T7500 va putea avea nu mai putin de 192 de GB de memorie RAM DDR 3, doua sloturi PCIe generatia a doua, cu support pentru SLI, si cu un prêt ce pleaca de la 1800 de dolari.
Toate modelele au stocarea asigurata de un hard-disk de 1.5TB

Sursa: HIT.ro




1 comentarii:
gravatar
Anonim spunea...
27 martie 2009 la 19:50  

acum sincer nu stiu cine ar avea nevoie de atata ram. poate cei ce lucreaza in photoshop si ma rog.. editare foto si video. pt un user normal care o arde pe jocuri si filme un astfel de pc este inutil, sa nu mai zic de placa ce suporta 2 procesoare.. nu cunosc prea multe aplicatii care sa ceara atat de mult procesor si mai nasol e ca nu multe aplicatii stiu sa foloseasca multicore. oricum pretul lor este unul..hmm.. sa zicem interesant

Trimiteți un comentariu

Ads