Autori



Ruffian

Serban

Teste

Etichete:

Aici datoria ta este sa-ti faci interlocutorul foarte curios, provocandu-l sa-ti puna diverse intrebari. Raspunsurile le gasiti in josul paginii.

1. Intr-o camera total nemobilata, fara niciun fel de obiect in ea (in afara de lustra) , se gaseste spanzurat un om de lustra. Sub cadavru podeaua este foarte uda. Intrebare: cum a reusit omul se se spanzure ? Cum a ajuns la acea inaltime, pentru ca apoi sa-si de drumul? Ce obiect a folosit?


2. Un om merge cu masina pe un drum. Dupa ce se termina o melodie, urmeaza liniste pe o durata destul de mare. Omul se sinucide. Ce s-a intamplat?



3. Există o fată. Îi moare mama. La înmormântarea mamei sale vede un bărbat de care se îndrăgosteste. Nu apucă să ia de la el o adresă, un număr de telefon, nimic. La cateva luni dupa, moare si sora fetei. De ce?


R1: Un cub de gheata

R2: Melodia respectiva era difuzata la radio. Omul era DJ acolo. Tocmai ce savarsise o crima. Alibiul lui era job-ul, trebuia sa fie la munca in resectiva noapte. A pregatit o caseta care trebuia rulata pana se intorcea el de la locul faptei. Melodia aceea era ultima de pe caseta. El nu reusise sa se intoarca in timp util, asa ca alibiul lui pica. Intervenind respectiva pauza dupa melodie, era clar ca nu era la servici, si astfel se ridica problema absentei lui.Vazand ca va fi descoperit, omul se sinucide.

R3: A omorat-o ea pentru a-l reintalnii pe barbat




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ads