Autori



Ruffian

Serban

Intel amana pentru septembrie noua serie de procesoare Core i5

Etichete:

Initial programata pentru a fi lansata in luna Iulie, seria Intel Core i5 care urmeaza sa fie solutia “mainstream” de procesoare a fost amanata pentru inceputul lunii Septembrie.



Core i5 (sau Lynnfield) este derivat din seria binecunoscuta deja, Intel Core i7 si urmeaza sa ofere performante foarte bune dar la niste preturi considerabil mai mici decat aceasta

Cei de la Intel planuiesc sa lanseze pentru inceput trei modele cu frecventele de 2.93, 2.8 si 2.66GHz, care vor dispune de 4 nuclee, 8MB cache level 3, si vor integra un controller de memorie dual-channel DDR3. De asemenea, toate cele trei modele vor dispune de tehnologia Turbo-Boost, insa functiile hyper-threading si vPro nu vor fi disponibile pentru mezinul familiei. Aceste procesoare vor avea preturile de 562, 284 si respectiv 196 de dolari americani.

In acelasi timp cu aceste procesoare va aparea si un nou chipset pentru acestea, Intel P55, si primele placi de baza care se vor folosi de el sunt asteptate la mijlocul lunii August.


Sursa: HIT.ro




1 comentarii:
gravatar
Intel Sucks spunea...
31 mai 2009 la 23:10  

alte placi de baza?? PAS

AMD au facut un lucru inteligent: au facut noile procesoare pe soclu vechi, asa ca daca ai o placa de baza noua nu trebuie s-o schimbi odata cu procesorul

Trimiteți un comentariu

Ads