Autori



Ruffian

Serban

Nokia N900 (Rover sau Maemo Flagship)

Etichete:

Ca si cum celor de la Nokia nu le-ar fi fost de ajuns atentia atrasa asupra lor cu lansarea magazinului Ovi, un nou zvon indreapta privirile catre Finlanda. Potrivit celor de la MobileCrunch, preluati si de Techtree, un nou Nokia din seria N va fi disponibil pe piata.

Informatiile prezentate nu sunt confirmate, evident, de catre companie. Astfel nu se stie numele noului telefon, care ar putea fi, dupa cum este numit in cadrul companiei, N900, Rover sau Maemo Flagship.



Noul Nokia are un touchscreen de 3,5 inch cu o rezolutie de 800x400, tastatura QWERTY slide, fiind asemantor in ceea ce priveste design-ul cu Nokia N97.

Dimensiunile telefonului sunt de 59,7mm x 111 mm x 18,2 mm si are o greutate de 180g. Camera foto Carl Zeiss este de 5 MP, cu autofocus. Spatiul de stocare este de 32 GB, cu posibilitate de extindere la 48 GB. Browser-ul utilizat este Firefox 3.

Despre data lansarii, din aceleasi documente oficiale se stie ca T-Mobile il va distribui primul la nivel international in iulie anul acesta, urmand sa apara in SUA in august sau septembrie si in Europa de-abia in octombrie 2009. Ramane de vazut cat de corecte sunt informatiile obtinute de cei de la Mobilecrunch si, daca sunt reale, in ce masura producatorul finlandez va putea data de aparitie pe piata.

Sursa: HIT.ro




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ads