Autori



Ruffian

Serban

Noi imbunatatiri in Windows 7

Etichete:

Chiar daca Windows 7 a ajuns deja la versiunea RC, adica o versiune foarte apropiata din toate punctele de vedere de versiunea finala, observam destul de usor ca cei de la Microsoft nu doresc sub nici o forma sa repete greselile de la precedentul sistem de operare, Windows Vista, iar acum, pe langa compatibilitatea foarte buna, a aparut o noua preocupare a producatorilor sai.



Conform ultimelor informatii, cei de la compania din Redmond au lucrat foarte indeaproape cu firma Intel pentru a imbunatati modalitatea de lucru alaturi de tehnologia proprietara Intel – Hyperthreading, pentru a profita la maximum de aceasta.

Conform asteptarilor celor de la Microsoft, o varianta finala a lui Windows 7 va fi disponibila la mijlocul lunii august a acestuia an, si declara ca sunt “foarte, foarte aproape” de a atinge o compatibilitate de 100 de procente cu orice produs hardware sau software existent pe piata.

Sursa: HIT.ro




1 comentarii:
gravatar
HoTSteel spunea...
19 mai 2009 la 10:27  

HA!!! cica windowsul sa fie compatibil cu ceva, mai ales 100%!! Ce gluma proasta!! Windowsul nu e compatibil cu el si cu programele de la Microsoft, ce sa mai vorbim de altele.

Tare imi e ca o sa fie acest Windows o bashica..

Trimiteți un comentariu

Ads